Medlouxx Phototherapy

Lys kan hjælpe kroppen

Vi har brugt Medlouxxbehandlingerne i noget tid og er begejstrede for resultaterne. Det er en avanceret teknologi, og resultaterne tæller for sig selv. Der findes på nuværende tidspunkt blot få behandlere i Danmark, der benytter dette effektfulde lysterapi-apparat, så vi er stolte af, at være uddannede og certificerede i brugen af denne overbevisende teknologi.

Læs mere om Medlouxx Phototherapy

Hvad er Medlouxx Phototherapy?

Medlouxx er udviklet på universitetet i Paderborn, Tyskland og er simpelt sagt et lysterapi-apparat med et utal af muligheder. Der ligger årelang forskning til grund for apparatet, og der udvikles konstant på behandlingsmulighederne. Det er forskere forskellige steder fra i verden, der arbejder med udviklingen.
Kort fortalt sker der en masse interessante ting med kroppens celler, når de påvirkes med forskellige former for lys. Det er selve bølgelængden, der er af afgørende betydning. Man kan stimulere helt ind i inderste kerne af en celle, med lyset. Det vil sige, man kan påvirke cellernes ”kraftværk,” som hedder mitokondrierne. Derved kan man helt målrettet øge og forbedre aktiviteten i cellens centrum på en særdeles succesfuld måde.

Hvor kan Medlouxx Phototherapy anvendes?

I 2016 gennemførte man lidt uden for Basel i Schweiz et forsøg med 67 patienter, der lider af den ødelæggende øjensygdom Aldersbetinget Macula Degeneration – AMD. Det giver god mening at forsøge på øjenlidelsen AMD, da det er den hyppigste årsag til synstab. Faktisk kommer der ca. 10.000 nye patienter til i Danmark HVERT år. Derfor er nogle danske øjenlæger begyndt at kalde øjenlidelsen en folkesygdom. Og de kan intet stille op overfor sygdommen.
I Basel gjorde man dog følgende erfaring: 56% af patienterne i AMD gruppen fik mærkbar forbedring af synsevnen, og de fik en markant reduktion, eller sågar en regulær opløsning af de druser, små ”buler” med affaldsstoffer, som er den bagvedliggende årsag til AMD.

Derforuden findes en række sygdomme og lidelser, hvor Medlouxx har bevist sin overlegne evne, som fremragende behandlingsmulighed.

Hvad begrænser behandlingen?

Følgende typer af medicin hæmmer behandlingens effekt, da medicinen hæmmer cellernes påvirkelighed og optagelse af lys-behandlingen:

  • Acetylsalicylsyre
  • Binyrebarkhormon
  • NSAID-præparater, f.eks. Ibumetin og Ibuprofen

Hvis man tager ovenstående medicin anbefales det at stoppe 24 timer før behandlingen og først begynde med medicinen igen 24 timer efter behandlingen.

Komplementær behandling

LAD OS HJÆLPE DIG

Hos AlsSund & Rask arbejder vi med patienter, der lider af akutte og kroniske lidelser. Vi har netop den nødvendige ekspertise og knowhow, som skaber rammerne for en god oplevelse med forskellige former for komplementær behandling. 

Find vej

Peter Kaads Vej 1,
Vollerup,
6400 Sønderborg