John
Ottesen

Komplementær behandler
  • Uddannet nonmedicinsk behandler, herunder akupunktur, auriculomedicin, posturologi og mindfulness.
  • Uddannet TFT-terapeut fra Triune Institute, USA, i 2013.
  • Uddannet Buteyko-instruktør fra Atemweite, Tyskland, 2013.
  • Har i mere end 30 år praktiseret i egen klinik med udgangspunkt i årsagsrelateret behandlinger og undervisning i hjælp til selvhjælp
  • Har egenerfaring fra barnsben med meditation.
  • Har mere end 20 års erfaring med meditations-undervisning af børn og voksne. Har undervist både individuelt og store grupper.
  • Har undervist ledere og personale i virksomhedsregi i meditation og mindfulness.
  • Medlem af PA-Foreningen for Praktiserende Akupunktører og er RAB-registreret.
  • Efteruddannet i Oxygen Advanced for sportsudøvere
Komplementær behandler

Center for Aktiv Sundhed

Lidt om os og hvordan vi kan hjælpe

Velkommen til AlsSund & Rask. Mit navn er John Ottesen, og jeg har arbejdet med komplementær behandling og akupunktur igennem de seneste knap 30 år.

Hvad kan jeg tilbyde
I kroppen findes et fintfølende reguleringssystem, som opretholder den indre balance. Hvis dette system bliver forstyrret på den ene eller anden måde, opstår belastende reaktioner som modvægt. Disse reaktioner er symptomer i form af kropssmerter, hovedpine, træthed osv.

Detektivarbejdet går i gang
Der hvor dit system er svagest, får du dine symptomer. Ofte vil dine symptomer selv forsvinde efter nogle dage eller uger, fordi dit eget reguleringssystem har genoprettet balancen i kroppen.

Hvis lidelsen er ved at blive eller er kronisk, er du nødt til at kigge på, hvad det er, som ”fastlåser” reguleringssystemet.

Balance er kodeordet
Det kunne være en infektion, utilstrækkelig ernæring, svingende blodsukker, stress, mekaniske forstyrrelser eller andre faktorer, som nødvendigvis må afdækkes og elimineres for at genoprette balancen i kroppen. Nogle gange er det nødvendigt, du selv er aktiv i processen i form af for eksempel ændrede kostvaner, motion eller bearbejdning af følelsesmæssigt stress.

Dit liv og mine værktøjer = et bedre liv
Det er, hvad jeg kan tilbyde hos AlsSund & Rask. Jeg bruger forskellige værktøjer, som kombineres efter behov. Det kunne være akupunktur, ledmanipulering, massage,  auriculoterapi/medicin, øreakupunktur posturologi, madtest, samt undervisning og øvelser. Teknikkerne bliver kombineret alt efter behov, for derved at give de bedste betingelser så dit reguleringssystem kan genfinde sin balance.

Patienthistorier

Læs nogle af vores glade patienters historier

40, fed og færdig?

Min kamp mod overvægten

Her er en af mine patienter som har fulgt vægttabsprogrammet. Han har kreeret denne video under forløbet. 

» Se video

Vickys morfar: Livet er det stærkeste stof

Vicky

I dag er Vicky en glad kvinde, der er på mod de 24 år. Hun bobler af energi og overskud og humøret er smittende højt.

» Læs historien

Willi har gået Ketovejen sammenmed sin kæreste

Willi Wolff

Efter en del behandlinger ved John Ottesen, fortalte han mig om KETO. Han viste mig resultaterne på ham selv, samt fortalte, hvad det kan gøre på kroppen. Jeg tænkte, kan han, så kan jeg også.


» Læs historien

Smerter & 25 daglige toiletbesøg gjorde livet surt

Thomas Jensen

Thomas Jensen frygtede at få en stomi og var så bitter over, at han var diagnostificeret med en tarmsygdom, at han skrev et opslag på facebook. Det ændrede hans liv.

» Læs historien

Tabte 30 kilo

Thomas Steen

Det her er noget af det letteste, jeg har prøvet, siger Thomas Steen, der har været tre måneder i hænderne på Alssund & Rask.» Læs historien

Øjenlidelse

Verner Hansen

Verner har grøn stær på højre øje, som det hårdest ramte. Han skal have fornyet sit kørekort i år, og da han læser om behandlingen af AMD med akupunktur i Sønderborg Ugeavis, er han slet ikke i tvivl.

» Læs historien

Øjenlidelse

Carsten Boye

Carsten har grøn stær på venstre øje og har haft en lille blodprop i det højre øje, hvor der så efterfølgende har været en blodansamling, der gav nedsat syn.


» Læs historien

Hofte og bensmerter

Annemarie

Patienten modtog behandling af komplementærbehandler John Ottesen, Alssund & Rask for hofte og bensmerter. Disse symptomer skyldtes en kraftig skævhed i kroppen af blandt andet en fejlstilling i foden.

» Læs historien

En hånd I klemme

Brian

Brian, hvis efternavn er kendt af redaktionen, er fra Sønderborg og fortæller.


 

» Læs historien

Tims historie

Tim

40 minutter ændrede mit liv for bestandigt.” sådan siger tim, som I sin tid kontaktede alssund & rask på grund af angstanfald. Tims efternavn er kendt af redaktionen.

» Læs historien

Slap af med sine dårlige knæ

Anders

Læs hans mail til John her.» Læs historien

Daniella smiler igen

Daniella

En ung pige på kun 17 år, kommer I alssund & rask, efter at hun I fire år, stort set har været plaget af kronisk hovedpine. Lægen kunne ikke forklare hendes voldsomme hovedpiner. Henvisningen til neurologerne på sygehuset afklarede heller ikke nogen årsag. Daniella var igennem en smertelig ventetid, hvor hun – som hun selv udtrykker det – var rigtig bange for, om der var noget helt galt med hende.

» Læs historien

Oplevede en fantastisk forandring

René

Læs hans mail til John her.» Læs historien

Komplementær behandling

LAD OS HJÆLPE DIG

Hos AlsSund & Rask arbejder vi med patienter, der lider af akutte og kroniske lidelser. Vi har netop den nødvendige ekspertise og knowhow, som skaber rammerne for en god oplevelse med forskellige former for komplementær behandling. 

Find vej

Peter Kaads Vej 1,
Vollerup,
6400 Sønderborg