Nyheder

Her på siden kan du læse de seneste nyheder fra klinikken

Undervisning

Vi starter nye kurser op

Kursus 1:
Kostvejledning og kostplan – 3 uger
Pris: 1200,-

Tilmeld dig her

Kursus 2:
Buteyko-åndedrætstræning – 5 uger
Pris: 1950,-

Tilmeld dig her

Kursus 3:
Meditation med basis Buteyko-åndedrætstræning – 8 uger
Pris: 2250,-
Tilmeld dig her
Derudover tilbyder vi igen træning i vores center. Du har adgang til centeret 24/7 for kun 249,- pr. måned + oprettelse på 299,-.
Tilmeld dig her

Generelt

Her finder du diverse links med mere

Akupunkturen bygger på en holistisk menneskeopfattelse, hvilket vil sige, at mennesket er et helt individ. Derfor er det vigtigt for akupunktøren at få så meget information af patienten som muligt for at stille den mest optimale akupunktør-diagnose. Derfor vil en patient få stillet en lang række spørgsmål vedrørende sin helbredsmæssige tilstand. Desuden kan akupunktøren anvende en række diagnoseværktøjer, såsom pulsdiagnose, tungediagnose, m.v. som alle har til formål at klarlægge/bekræfte kroppens ubalancer. Når diagnosen er fastlagt, påbegyndes selve behandlingsforløbet, som kan variere meget alt efter lidelsens/ubalancens omfang. Selve behandlingen med nåle tager typisk 20-30 minutter. Behandlingsreaktionen kan være alt fra ekstrem afslappelse til kløe/summen/prikken flere steder i kroppen. Efter behandlingen oplever nogle patienter træthed og andre oplever en forøget energi og livsmod. Under hele behandlingsforløbet er det vigtigt at indtage rigeligt med væske, så kroppen får hjælp til at udskille affaldsstoffer. Har du spørgsmål til behandlingsforløbet, vil jeg med glæde give dig en nærmere forklaring.

Komplementær behandling

LAD OS HJÆLPE DIG

Hos AlsSund & Rask arbejder vi med patienter, der lider af akutte og kroniske lidelser. Vi har netop den nødvendige ekspertise og knowhow, som skaber rammerne for en god oplevelse med forskellige former for komplementær behandling. 

Find vej

Peter Kaads Vej 1,
Vollerup,
6400 Sønderborg