Komplementær behandling af kroniske og akutte lidelser

Få et sundere liv uden brug af medicin
Vidste du, at 4.1 millioner danskere bruger receptpligtig medicin, og at overmedicinering er den 3. hyppigste dødsårsag? Det er ikke til at tage fejl af tallene. Langt størstedelen af alle danskere benytter sig af receptpligtig medicin, men det er langt fra den rette løsning for alle. Mange søger komplementær behandling, fordi de ikke føler, at medicinen virker, som den skal, eller fordi medicinen giver uhensigtsmæssige bivirkninger.

Hvis du kunne tænke dig at leve et sundt liv, uden at du behøver at tage medicin mod dine akutte eller kroniske lidelser, så kan vi hos AlsSund & Rask hjælpe dig. Vi er det eneste sundhedscenter i landet, der tilbyder en komplementær behandling som vores. Vi holder til i Sønderborg, og vi har derfor mange patienter fra både lokalområdet, Nordborg og hele det øvrige Als, men vores patienter kommer også gerne længere væk fra for at komme i behandling hos os.

Vi har 30 års erfaring med komplementær behandling

Vi har arbejdet med akupunktur og komplementær behandling i 30 år, og vi har dermed stor erfaring og viden, som kan hjælpe dig med at få sundheden tilbage uden brug af medicin. Vi kan hjælpe dig med at få et mere symptomfrit liv og med at få succes med dine livsstilsændringer.

Vi underviser dig i, hvordan din krop fungerer, og hvad du selv kan gøre for at holde din krop sund uden brug af medicin. Det kan for eksempel være i form af at få den rette mængde søvn, øge styrken i din krop og ikke mindst at arbejde med måden, du tænker på. Dine tanker bliver nemlig til din virkelighed.

Eksempler på vores behandlingsmetoder

Vi kan benytte os af mange forskellige behandlingsmetoder alt afhængigt af din konkrete lidelse. Vi tilbyder blandt andet følgende former for komplementær og alternativ behandling:

  • Akupunktur
  • Øreakupunktur
  • Massage
  • Led-manipulation
  • Madtest
  • Auriculoterapi
  • Posturologi
  • Undervisning
  • Øvelser.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi lige netop kan gøre for dig.

Komplementær behandling

LAD OS HJÆLPE DIG

Hos AlsSund & Rask arbejder vi med patienter, der lider af akutte og kroniske lidelser. Vi har netop den nødvendige ekspertise og knowhow, som skaber rammerne for en god oplevelse med forskellige former for komplementær behandling. 

Find vej

Peter Kaads Vej 1,
Vollerup,
6400 Sønderborg