Slide background
SØNDERGADE 3, 8464 GALTEN | TLF: 88943567 | EMAIL: INFO@STROGSALONEN.DK | DESIGNET AF BUSINESS SOLUTION

Velkommen til

AlsSund & Rask

Slide background
SØNDERGADE 3, 8464 GALTEN | TLF: 88943567 | EMAIL: INFO@STROGSALONEN.DK | DESIGNET AF BUSINESS SOLUTION

Velkommen til

AlsSund & Rask

Sundhedsklubben

Hvorfor en sundhedsklub?

Vi vil inspirere dig til at deltage aktivt i egen helbredssituation ved at lære dig basale ting om sundhed og forebyggelse af sygdomme på en helt ny måde. Vi vil også undervise dig i din krops rolle, og hvad bevidsthed betyder for helbred og evt. udvikling af sygdomme. Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser.

Hvad er ægte helbredelse?
Vi helbreder ikke noget ved at dæmpe symptomer. Den ægte helbredelse er selvhelbredelse. Når du indtager medicin, som dæmper lidelsen, er du ofte nødsaget til at fortsætte medicineringen resten af livet for at holde symptomerne nede. Og så kaldes lidelsen kronisk, men i virkeligheden er denne ikke kronisk, men derimod en slags funktionsforstyrrelse, som i de fleste tilfælde kan reguleres ved egen aktive indsats. Så hvorfor ikke gå i gang nu?

En ny samarbejdspartner
Vi tilbyder os som din nye samarbejdspartner på det nonmedicinske område. Og vi har mere end 30 års erfaring indenfor området. Vi vil også meget gerne hjælpe dig i samarbejdet med din egen læge. Vi har på nuværende tidspunkt derforuden samarbejde med en lokal læge.

Få inspiration af denne video - det kan altid betale sig ikke at give op

Kom og vær med
Vi mødes ugentligt og laver bl.a. en masse spændende øvelser sammen. Vores håb er, at vi giver dig ny viden og bedre indsigt i, hvorfor du skal være aktør i eget sundheds-liv på en mere holistisk måde. Da vi også ved hvor svært det er, at vælge en ny vej at gå med sit helbred, har vi klubben som støtter op og hjælper dig med at holde fast. På den måde falder du ikke tilbage i gammel gænge, da vi alle støtter og gennemgår de samme processer.  

- og så har vi det rigtig sjovt!

Ring eller kom og hør mere.

Læs den seneste pressemeddelelse om vores nye sundhedsklub - her

Gruppe