Slide background
SØNDERGADE 3, 8464 GALTEN | TLF: 88943567 | EMAIL: INFO@STROGSALONEN.DK | DESIGNET AF BUSINESS SOLUTION

Velkommen til

AlsSund & Rask

Slide background
SØNDERGADE 3, 8464 GALTEN | TLF: 88943567 | EMAIL: INFO@STROGSALONEN.DK | DESIGNET AF BUSINESS SOLUTION

Velkommen til

AlsSund & Rask

Sundhedscenter

Velkommen til AlsSund & Rask. Mit navn er John Ottesen, og jeg har arbejdet med komplementær behandling og akupunktur igennem de seneste knap 30 år.

Hvad kan jeg tilbyde
I kroppen findes et fintfølende reguleringssystem, som opretholder den indre balance. Hvis dette system bliver forstyrret på den ene eller anden måde, opstår belastende reaktioner som modvægt. Disse reaktioner er symptomer i form af kropssmerter, hovedpine, træthed osv.

Detektivarbejdet går i gang
Der hvor dit system er svagest, får du dine symptomer. Ofte vil dine symptomer selv forsvinde efter nogle dage eller uger, fordi dit eget reguleringssystem har genoprettet balancen i kroppen.

Hvis lidelsen er ved at blive eller er kronisk, er du nødt til at kigge på, hvad det er, som ”fastlåser” reguleringssystemet.

kiwi

Balance er kodeordet
Det kunne være en infektion, utilstrækkelig ernæring, svingende blodsukker, stress, mekaniske forstyrrelser eller andre faktorer, som nødvendigvis må afdækkes og elimineres for at genoprette balancen i kroppen. Nogle gange er det nødvendigt, du selv er aktiv i processen i form af for eksempel ændrede kostvaner, motion eller bearbejdning af følelsesmæssigt stress.

Dit liv og mine værktøjer = et bedre liv
Det er, hvad jeg kan tilbyde hos AlsSund & Rask. Jeg bruger forskellige værktøjer, som kombineres efter behov. Det kunne være akupunktur, ledmanipulering, massage,  auriculoterapi/medicin, øreakupunktur posturologi, madtest, samt undervisning og øvelser. Teknikkerne bliver kombineret alt efter behov, for derved at give de bedste betingelser så dit reguleringssystem kan genfinde sin balance.

Med ønsket om et godt helbred og på glædeligt gensyn
John Ottesen - din komplementærbehandler